Η εταιρεία

Ο Χρήστος Μπουζής ίδρυσε την εταιρία Inpacker το 2013 ως πρότυπη εταιρία ανακατασκευής και προμήθειας συσκευαστικών μηχανημάτων καθώς και καινούριων μηχανημάτων παρέχοντας επίσης και ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Μετά από πολυετή πείρα από το 1990 ως μηχανικός μηχανολόγος σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν με την παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων με τρόφιμα, και αναλαμβάνοντας την κατασκευή και εφαρμογή πρότυπων συστημάτων και λύσεων ως RND σε πολυδιάστατα προβλήματα της παραγωγής των εταιριών, αποφάσισε να ίδρυση την δικιά του εταιρεία έτσι ώστε να μπορέσει να μεταδώσει τις γνώσεις του σε μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις ως συμβουλευτικός παράγοντας αλλά και με λύση μηχανολογικών συστημάτων με κατασκευή ειδικών μηχανών αλλά και πώληση έτοιμων καινούργιων γραμμών συσκευασίας.

Ειδικότερα σε παραγωγή και συσκευασία κίτρινων και λευκών τυριών καθώς και μεγάλη τεχνογνωσία για τις απαιτήσεις σε προϊόντα φυτικών τυριών και vegan προϊόντων.

Τα τελευταία χρόνια από το 2015 εισάγουμε μεταχειρισμένα μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη , καθώς και καινούργια μηχανήματα ολοκληρωμένες γραμμές συσκευασίας.

Στον χώρο μας διατηρούμε και στοκ ανταλλακτικών από τα μηχανήματα που προμηθεύουμε.

Η inpacker κατασκευάζει και μια σειρά καινούργιων μηχανημάτων για κοπή στρόγγυλων τυριών και λευκών τυριών φέτα.